A DVTK edzője elképesztő mondattal hergelte fel a klub szurkolóit

Megosztás

Szombat este harmatos teljesítményt nyújtott a miskolci együttes és hazai pályán kapott ki a Felcsúttól, miközben a vendégek semmi különöset nem csináltak. Szokták mondani, ha holnap reggelig tart a meccs, akkor sem rúgunk gólt. Kuznyecov szerint azonban azért játszottak rosszul, mert túl kevesen jöttek ki a mérkőzésre. Érdekes és furcsa érvelés.

Hiányzott a teltház a stadionból, ezért teljesítettek gyengén a diósgyőriek az alaposan felfrissített és magyartalanított csapattal? Ezt gondolta Szergej Kuznyecov a vereség egyik okaként megjegyezni. A meccs utáni interjúból a Boon.hu idézett.

De akkor Fukuokában a férfi vízilabda válogatott, valamint a vívók férfi és női vonalon is hogy voltak képesek aranyérmet nyerni több ezres magyar szurkolótábor nélkül? A DVTK szurkolóit a közösségi médiában eléggé felbőszítette Kuznyecov fentebb idézett mondata, mert a jelek szerint a rajongók voltak a hibásak a vereség miatt, mert kevesen voltak kint. A hírek szerint egyébként 7500 szurkoló látogatott ki a diósgyőri stadionba szombaton, szinte mind hazai drukker. Ez a szám pedig magasan veri az NB I átlagát.

Sokan azt is nehezményezik, hogy a tavalyihoz képest mennyire megcsappant a magyar játékosok száma a gárdánál. Az edző szerint azonban most kevesebb pénzből gazdálkodhatnak, mint tavaly az NB II-ben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek